האם העובדים בארגון:
מרגישים כבדות ועייפות במהלך העבודה ?
לא מספיק ממוקדים ומרוכזים?
מתוחים ולחוצים יתר על המידה?
סובלים מעודף משקל ו/או בריאות לקויה?


מחקרים קליניים מראים כי: "תזונה לקויה משפיעה במישרין על תפקוד בעבודה:
תפוקה, היעדרויות, שביעות רצון, מצב גופני, מצב רוח"
"תזונה לא מתאימה של עובדים גורמת למקומות עבודה ברחבי העולם להפסד של עד 20% בתפוקה הכוללת. התופעה מתרחשת בעקבות עודף משקל והשמנה, על רקע צריכה של מזון לא בריא, וכן בעקבות חוסרים תזונתיים הנגרמים מתזונה לקויה ובחירות תזונתיות שגויות. השקעה כספית בתכניות אלו, צפויה להחזיר את עצמה בהפחתת מספר ימי היעדרויות העובדים ובצמצום מעורבות העובדים בתאונות העבודה." (מתוך ממצאי דו"ח תזונה במקום העבודה והקשר שלה לבריאות העובדים, בטיחותם ותפוקת עבודתם ,ארגון העבודה הבינלאומי - lLO, International Labour Organization מאת: ד"ר שרה דיקשטיין )
 

עובדים בריאים בארגון בריא

מטרות התוכנית
  • ליצור שינוי מהותי בנושא אורח חיים בריא בקרב מנהלי הארגון
  • ליצור דפוסי חשיבה והתנהגות להטמעת השינוי לאורך זמן
 
תכנים
  • כיצד לשפר את המצב הבריאותי – תזונתי
  • כלים לבחירה נכונה של מזון בסיטואציות שונות: מטבחון, מסעדות, חדר אוכל, בית, טיסות ועוד
  • איך אוכלים נכון: מה? כמה? מתי?
  • כיצד להפחית מתחים בעבודה
  • טכניקות " יציאה מהאוטומט" – כיצד נתיר הרגלים וקשרים מותנים בין רגש לאכילה

 התוכנית מתייחסת להיבט המנטלי פנימי של כל משתתף, ולהיבט התזונתי הנכון לו אישית. התוכנית נותנת מענה מדויק לשינוי מהותי בדפוסי החשיבה על אוכל ואכילה של המנהלים בארגון לאורך זמן.
  • תוכנית בריאות קבוצתית ממוקדת פרט (ממקסמים עלות תועלת)
  • שינוי הרגלים מהם רוצים להיפתר ואימוץ דפוסי התנהגות חדשים נכונים למנהל ולארגון
  • הגברת התפוקה בארגון, הפחתת ימי היעדרות, הגברת שביעות רצון, חשיבה חיובית.
מוזמנים לקרוא עוד בנושא ליווי ארגונים ממש כאן- לחצו כאן
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.