חומרים:

 חבילת פתי בר
 10 תמרים ללא גרעינים
 חופן אגוזי מלך
 חופן פיסטוקים,
 2 כפות שקדיה
 2 כפות סילאן
 2 כפות מייפל
 2 כפות שמן קוקוס
 פתיתי קוקוס לציפוי
 
אופן ההכנה:

טוחנים את הפתי-בר, התמרים והאגוזים.
מוספים את הפיסטוקים, השקדיה, הסילאן, המייפל ושמן הקוקוס.
מערבבים יחד ומכינים 3 נקניקים.
מגלגלים את הנקניקים בפתיתי הקוקוס, עוטפים בנייר אפייה ושומרים במקרר. חותכים כל נקניק לכ 30- פרוסות.

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן

רולדת תמרים

 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.