עוגת גבינה אפויה

16 מנות, כל פרוסה כ- 100 קלוריות
 
חומרים:

500 גר' גבינה לבנה 5%
3 ביצים מופרדות
1 גביע שמנת חמוצה
¾ כוס סוכר
5 כפות קמח
1.5 כפית תמצית וניל
 
לקישוט:

 אבקת סוכר ופרוסות תות (לא חובה)
 
 
אופן ההכנה:

מערבלים במהירות גבוהה את הגבינה, החלמונים והשמנת,
מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הקמח והוניל.
במקביל מקציפים את החלבונים לקצף קשה. 
מוסיפים בתנועות קיפול לתערובת הגבינה. (אם רוצים מרקם מוצק יותר אין צורך להפריד הביצים)
יוצקים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, מרופדת בעיגול נייר אפייה ומשומנת קלות.
אופים כ-45 דקות בתנור מראש לחום בינוני, 180 מעלות.  מוציאים מהתנור ומקררים.
מפזרים מעל העוגה אבקת סוכר ופרוסות תות
 
בתאבון!!

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן
 
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.