סלמון ברוטב חרדל ודבש

מנה מזינה, קלה להכנה, עשירה בחלבון ואומגה 3 וטעימה.
  
מצרכים:
4 נתחי סלמון  (כ-800 גרם)
רוטב חרדל ודבש:
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון
2 כפיות דבש שטוחות
3 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
רבע כפית מלח
2 כפות מיץ לימון
 
אופן ההכנה:
-מערבבים את החומרים ומורחים על כל נתח.
-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15-20 דקות
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.