מרק קישואים


חומרים: 

2 כפות שמן זית 
1 בצל סגול קלוף וחתוך לקוביות 
4-5 שיני שום קלופות ופרוסות
1 כרישה החלק הלבן - פרוס
 2 שורשי פטרוזיליה קלופים ופרוסים 
1.5 ליטר מים 
10 קישואים טריים קלופים ופרוסים 
2 כפיות מלח 
פלפל שחור גרוס
 
אופן ההכנה:


לחמם שמן זית בסיר גדול 
להוסיף את הבצל ולטגן דקה 
להנמיך להבה ולטגן על אש נמוכה עוד חמש דקות להוסיף שום וכרישה ולטגן דקה 
להוסיף שורש פטרוזיליה ולטגן עוד שתי דקות 
להוסיף את הקישואים ואת המים ואת המלח והפלפל 
לכסות ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל 20 דקות עד להתרככות הירקות. 
לרסק את המרק עם בלנדר מוט
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות
טל: 054-5588694
דוא"ל: adigodel@gmail.com
.