מצרכים ל- 8-10 מנות
1 כף שמן
בצל גדול
3 שיני שום
5 גזרים
400-500 גרם דלעת
2 כוסות עדשים כתומות
1 כפית כמון
1 כף גדושה פפריקה
מלח, פלפל
2.5 ליטר מים
הוראות הכנה:
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים קלות.
מוסיפים דלעת וגזר ומטגנים עוד 3-2 דקות.
מוסיפים עדשים, כמון ופפריקה,
מערבבים ומוסיפים מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות לריכוך העדשים.
מתבלים במלח ופלפל, והמרק מוכן :)
לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן