חומרים:

1 כף שמן
2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות
8 שיני שום, פרוסות
3 ק"ג פלפלים אדומים, נקיים מגרעינים וחתוכים לקוביות
3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1.5 ליטר ציר עוף
מלח ופלפל
להגשה – יוגורט/קצח

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל, עד שהוא שקוף אבל לא שחום. ניתן להוסיף 1-2 כפות מים למניעת חריכה.
2. מוסיפים את השום ומטגנים עד שגם הוא הופך לשקוף.
3. מוסיפים את הפלפלים ותפוחי האדמה ומאדים, מתבלים עם מלח ופלפל.
4. מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה,  מבשלים כ 30- דקות.
5. מעבירים למעבד מזון או בלנדר.
6. מוסיפים בהגשה יוגורט או קצח.

מקור המתכון: מסעדת "נואר"

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן

מרק פלפלים

 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.