מרק פטריות

מצרכים:
2 סלסלות פטריות - לפרוס דק
1 בצל גדול - לקצוץ קטן
2 שיני שום - לקצוץ קטן/כתוש
כף שמן זית (או חמאה)
3 כפות קמח (רצוי כוסמין) 
פלפל
כף מלח
6 כוסות מים רותחים.
מיכל שמנת לבישול 9-15% או כוס וחצי חלב. 

אופן ההכנה: 
לטגן בצל ושום בשמן זית/חמאה כ5 דקות
להוסיף פטריות ולאדות 10 דקות
להוסיף קמח ולערבב היטב
להוסיף מים, מלח, פלפל
להקטין אש ולבשל חצי שעה (או קצת יותר)
להוסיף שמנת/חלב, להרתיח, ולכבות את האש.

**שדרוג תזונתי מומלץ**
להרתיח בנפרד כרובית כ15 דק עד לריכוך,
לרסק אותה במעבד מזון ידני,
להוסיף למרק יחד עם 2 כוסות מים (בנוסף ל6 שיש במתכון) ובסוף הבישול - להוסיף עוד חצי כוס חלב. 
יוצא וואו!

המתכון באדיבות מיקה אלמגור אנטונובסקי

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.