דף הבית >> יעוץ והדרכה >> ייעוץ למסעדות ורשתות

ייעוץ למסעדות ורשתות מזון

"טרנד" הבריאות במסעדות כבר מזמן אינו טרנד. מגמת ההשמנה והמחלות הנלוות לה ידועים בכל העולם ומעוררים את דאגת הציבור.

גם המסעדות ורשתות המזון הבינו שלא כדאי לעשות את ההפרדה ומודעות לתזונה נכונה צריכה להיות בכל מקום, זמן ומצב.

על פי שיטת 555 גם במסעדות ובתי קפה ניתן לאכול בריא ולשמור על משקל מאוזן. לא צריך להתנזר או לבחור רק סלטים :) פשוט לשמור על איזון.

בייעוץ עבור מסעדות, בתי קפה ורשתות מזון ניתן לכוון את הלקוחות לבחירות מאוזנות ובריאות מבלי לשנות משמעותית את חומרי הגלם והתקציב.

מניסיון, הלקוחות מתלהבים מהאפשרות לבחור מנות מאוזנות, דלות שומן וכדומה.

ליווי למסעדות /בתי קפה/רשתות מזון הינו בתפירה אישית והוא כולל את אחת או יותר מהשירותים הבאים:
  • חישובי קלוריות או קבוצות מזון
  • בניית תפריט מאוזן ייחודי
  • בניית מנות מאוזנות בהתאם לצרכי המקום
  • כתיבת תוכן מקצועי באתר ו/או ברשתות החברתיות
  • ועוד בהתאם לצורך
 
 
יואב ולין ואודי רומנובסקי, בעלי מסעדת "ניני האצי" בתל אביב מספרים על התהליך:

"התפריט המאוזן התחיל לפני כחצי שנה שפנינו לעדי גודל סולומון על מנת שנבנה ביחד תפריט שיהיה מצד אחד בריא ומצד שני יתאים לצרכים שלנו ויתבסס על אותם מנות קימות עם שינויים מינורים   
תהליך החשיבה והבנייה של התפריט היה מאוד מעניין כי הגישה של עדי שונה ומאד התאימה לתפריט של ניני האצי
 
עדי לקחה בחשבון שיקולים שונים ובסופו של דבר נולד "התפריט המאוזן"  - תפריט עסקי חדש לצהריים.
 
עדי הביאה עימה ידע רב שעזר לנו לבחור גם מנות טעימות וגם לשבץ אותם במקום הנכון שלהם בתפריט
חשוב לי לציין שהדחיפה של עדי סייעה לתפריט לצאת לדרך ועד ליום זה ,  התגובות אליו מצוינות." 




 
ממליצים בחום "










 
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות
טל: 054-5588694
דוא"ל: adigodel@gmail.com
.