איך לאכול במסעדות ולשמור על איזון? הטריק שעובד תמיד
רבים מלקוחותיי מבקרים במסעדות ובתי קפה,
וכשהם מספרים מה הם אוכלים אני לרוב שומעת על שתי אפשרויות:
או שהם מחליטים לשים %$#@& על המשקל וה"דיאטה" – ומזמינים פסטה ברוטב שמנת, למשל,
או שהם נאלצים להזמין מנה "דיאטתית" כמו סלט כי... הם בדיאטה
ומה עם פשוט לשלב בין 2 העולמות?
מזמינים את 2 המנות (כי רובנו אוהבים סלט, אבל גם מפנטזים על הפסטה...) וחולקים עם אדם נוסף!
ככה לא מעמיסים פחמימות
ויוצרים איזון (הכל יחסי כן?? ): פחמימות במידה, ירקות וחלבונים.
יש עוד טריק קטן שחוסך המוווןןן מהקלוריות,
אל תזמינו סלט מבלי ליישם את הטיפ הזה...
את הרוטב לסלט: לבקש בצד!
כך נהנים מטעם משובח של הסלט אך שומרים על מינונים סבירים של הרוטב (שלמעשה מכיל הרבה שומן וקלוריות).