שקשוקת תרד וגבינת פטה

חומרים:

1-2 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים חתוכים
600 גרם עלי תרד/מנגולד טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים
250 גרם גבינת פטה או בולגרית 5% מפוררת גס
 

אופן ההכנה:
 
מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית,
מוסיפים שמן ובצל ירוק ומאדים 2-3 דקות.
מוסיפים תרד/מנגולד ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד שהתרד/ מנגולד מתחילים להתרכך.
שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך המחבת.
מכסים ומבשלים 2-5 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.
מפזרים פטה ומגישים מיד

לרכישת חוברת מתכונים בשילוב תפריט יומי לחצי כאן
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.