עוגיות לולה

מתכון שעבר שדרוג תזונתי ויש בו פחות שמן וסוכר ממתכוני עוגיות רגילים

חומרים:
רבע כוס שמן קנולה
3/4 כוס רסק תפוחים
כוס סוכר
כפית סודה לשתיה
2 ביצים
250 גרם שיבולת שועל דקה
1 כוס ו2/3 קמח
75 גרם שוקולד צ'יפס לבן/חלב/מריר
 
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל החומרים, ליצור את העוגיות בידיים רטובות
על נייר אפייה להניח את העוגיות
לאפות כרבע שעה
כשהעוגיות משחימות להוציא מהתנור ולהניח להתקרר 
 

עדי גודל סולומון

רח' ירח אב, מודיעין מכבים רעות

טל: 054-5588694

דוא"ל: adigodel@gmail.com

.