עוגת גבינה ללא גלוטן וללא אפיה

חביבת הקהל..
 
10 מנות כל מנה = ½ מנת חלבון , כ 60 קלוריות
 
חומרים:
 
500 גרם גבינה לבנה 3-5%
½ כוס חלב
¼ כוס מים חמים
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 סוכר ווניל
גרידת לימון וגרידת תפוז
2 כפיות ג'לטין
 
אופן ההכנה:
 
  • מפרידים את חלמוני הביצים מהחלבונים.
     
  • מערבבים היטב את הגבינה, החלב והחלמונים.
     
  • מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים סוכר תוך כדי.
     
  • מערבבים את הג'לטין עם המים החמים בתערובת הגבינה.
     
  • מוסיפים את סוכר הווניל, גרידת התפוז והלימון ומערבבים.
     
  • מערבבים את החלבונים תוך כדי תנועות קיפול לתוך תערובת הגבינה.
     
  • מעבירים התערובת לתבנית ומקררים למספר שעות.