עוגת בננות

מצרכים
 
1 כוס קמח רגיל + 1/2 כוס קמח מלא
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
50 גרם שוקולד ציפס
50 גרם חמאה
60 גרם רסק תפוחים - 3 כפות
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
 מחית מ4 בננות בינוניות
1/3 כוס חלב או יוגורט
 
אופן ההכנה:

ל 2 תבניות אינגליש קייק  (לתבנית אחת - חצי כמות)

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

מערבבים את החמאה עם רסק התפוחים

מוסיפים וטורפים לפי הסדר את הסוכר, ביצים, בננות, קמח, אבקת אפייה, תמצית וניל, חלב, שוקולד/אגוזים. 

מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.