עוגיות לולה

מתכון שעבר שדרוג תזונתי ויש בו פחות שמן וסוכר ממתכוני עוגיות רגילים

חומרים:
רבע כוס שמן קנולה
3/4 כוס רסק תפוחים
כוס סוכר
כפית סודה לשתיה
2 ביצים
300 גרם שיבולת שועל דקה
1 כוס ו2/3 קמח
1 כוס חמוציות
100 גרם שוקולד צ'יפס/ שוקולד מריר מגורר
 
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל החומרים, ליצור את העוגיות בידיים רטובות
על נייר אפייה להניח את העוגיות
לאפות כחצי שעה
כשהעוגיות משחימות להוציא מהתנור ולהניח להתקרר