עדי גודל סולומון דיאטנית קלינית במודיעין - לביבות ברוקולי

לביבות ברוקולי

מצרכים:

1 ביצה
1 בצל קצוץ
שקית ברוקולי של סנפרוסט - 800 גרם
3 כפות טחינה גולמית (עדיף משומשום מלא)
3 כפות פרורי לחם / שיבולת שועל
1-3 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
כף שמן

אופן הכנה:
– מטגנים את הבצל בכף שמן.
– חולטים את הברוקולי במים רותחים.
– קוצצים את הברוקולי דק. (עדיף בסלייסר או במעבד מזון). 
– מוסיפים את הטחינה, פרורי הלחם/ שיבולת השועל, השום
   המלח והפלפל מערבבים היטב.
– מעבירים למקרר להתייצבות (בערך חצי שעה) ואז מניחים תלוליות מהתערובת על תבנית עם נייר אפייה משומן ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה.

בתאבון